admin@hindujogja.com
Sleman, Yogyakarta, Indonesia

Selamat datang di Kabupaten Sleman

ТОП-10 українських новинних сайтів за версією USAID і кому вони належать Коментарі Україна
Home » Uncategorized  »  ТОП-10 українських новинних сайтів за версією USAID і кому вони належать Коментарі Україна
ТОП-10 українських новинних сайтів за версією USAID і кому вони належать Коментарі Україна

Останні світові новини з будь-якого куточка земної кулі можна знайти на сайті Reuters.com, великому та шановному онлайн-джерелі міжнародних новин. Агентство має представництва у 91 країні світу, всього 197 офісів. BBC — одна із найстаріших радіокомпаній Британії, яка згодом перетворилася на медіахолдинг. Це справжній інформаційний монстр, який віщає по всій колишній території «імперії, над якою не заходить сонце» та навколишнім країнам. Тут ви знайдете останні новини, спорт, телебачення, радіо та багато іншого.

Також вдвічі зменшилась середня частота контакту з сайтами новин в порівнянні з періодом початку російського повномасштабного вторгнення. Рейтинги українських сайтів новин складають компанії SimilarWeb, Gemius Audience, Expertology. Списки лідерів формуються на основі даних про відвідуваність ресурсу. Залежно від методології підрахунку, той самий сайт може займати в різних рейтингах різне місце. Деякі аналітики рахують загальну кількість відвідувань, інші лише унікальних відвідувачів. Тобто, якщо одна людина зайде в стрічку новин 10 разів, то за однією методикою її порахують лише 1 раз, а за іншою – врахують усі 10 відвідувань. Крім того, враховується час перебування на сторінці, переходи на сторінки та інші показники.

популярні новинні сайти

Незмінні ecommerce-гіганти України Rozetka та Prom.ua вперше за останні 7 років опустилися в рейтингу найпопулярніших сайтів до 13 та 16 сходинок відповідно. Попри закінчення різдвяних розпродажів українці зберегли свій інтерес до маркетплейсів та інтернет-магазинів. Rozetka.com.ua зміг увійти до ТОП-3 найпопулярніших сайтів. Натомість Facebook.com втратив статус представника незмінної трійки лідерів та опустився на 5-ту сходинку з охопленням 48%. У травні всі новинні ресурси, соціальні мережі й месенджери, представлені у рейтингу популярних сайтів України, втратили в охопленні.

Спостерігається підвищення інтересу до новинного контенту, що пов’язано із початком повномасштабного вторгнення. До рейтингу найпопулярніших веб-сайтів потрапили новинні агрегатори на кшталт Ukr.net, а також інформаційні ABŞ-ın siması Yaxın Şərqdə dağılır ресурси РБК, Фокус, НВ тощо. Зазначимо, що у 2021 році новинні ресурси взагалі не потрапили до рейтингу ТОП-25 найпопулярніших веб-сайтів. Це пов’язано із тим, що інтерес користувачів до новин знизився 1-2%.

Кому належать новинні сайти в Україні: 1+1

Мажоритарний пакет "Інтера" належить Дмитру Фірташу, міноритарний – екс-главі АП часів Януковича Сергію Льовочкіну з "ОПЗЖ". До того ж SimilarWeb дозволяє подивитися, як ранжуються сайти за певною категорією або країною. Тож ми вирішили дізнатися, в якому порядку розташувалися сайти, сторінки яких за аналогічний період відвідала найбільша кількість українців. Перші десять позицій у світовому рейтингу веб-ресурсів практично не змінюються.

Сайт, як і попереднє місце роботи Гужви – "Вести" – неодноразово звинувачувався у "проросійській пропаганді" та розміщення "джинси" про Віктора Медведчука. За підсумками жовтня 38% публікацій так чи інакше порушували журналістські стандарти, а ось замовних матеріалів у поточному кварталі практично не було. У всякому разі, НІМІ зафіксувало лише одну підозру на "джинсу". Може дати фору практично будь-якому українському новинному ресурсу (за винятком хіба що "РБК"). "Обозреватель" — один з найбільш відвідуваних сайтів України – кількість відвідувачів протягом місяця коливається в районі млн.

Від чого залежить вартість квадратного метра в новобудові

Відомий портал, який надає оперативну інформацію, висвітлює актуальні події, публікує якісні фоторепортажі. Особливу увагу сайт приділяє резонансним новинам у сфері політики та економіки. Сайт неодноразово очолював рейтинги найкращих стрічок новин і вважається одним з найвпливовіших у нашій країні. Редакція уважно стежить за останніми подіями в Україні та світі, оперативно повідомляє про них читачам. Журналісти ТСН охоплюють весь спектр новин і готують унікальні спецпроєкти, збирають цікаві матеріали на її актуальні теми.

Видання входить до незалежного медіа-холдингу Ligamedia, об'єднуючий новинний портал, інформаційне агентство "Лігабізнесінформ", РА "ADLOVE", благодійний фонд і компанію Bprofit. Генеральним директором є бізнесмен і депутат Київради VII скликання Дмитро Бондаренко. Ресурс, заснований у 2001 році, формально належить родині українського політика і бізнесмена Михайла Бродського – серед бенефіціарів юридичної особи ТОВ "Золота середина" – його дружина і два сини. Подейкують, що певний вплив на портал має екс-глава РНБО Олександр Турчинов, який складається у близьких дружніх стосунках з Бродським.