admin@hindujogja.com
Sleman, Yogyakarta, Indonesia

Selamat datang di Kabupaten Sleman

Новини спорту в Україні Останні спортивні новини світу на сьогодні TCH юа
Home » Uncategorized  »  Новини спорту в Україні Останні спортивні новини світу на сьогодні TCH юа
Новини спорту в Україні Останні спортивні новини світу на сьогодні TCH юа

Розклад телетрансляцій, що відбудуться найближчим часом. На вказаний вами e-mail відправлено лист з підтвердженням реєстрації. В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі. Матеріали у блоці "Новини компаній" публікуються на правах реклами. «За» можливий бойкот Олімпіади проголосували 109 зі 112 членів НОК України, 3 — «утрималися». Пише НОК (Національний олімпійський комітет України) на своєму офіційному сайті. Даний ресурс — для користувачів віком від 18 років і старше.

спорт новини

Використання матеріалів Vgorode.ua дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем гіперпосилання на сайт Vgorode.ua. Гіперпосилання є обов'язковим незалежно від повного або часткового цитування. Воно повинно бути розміщене у підзаголовку або у першому абзаці і вести на цитований матеріал. Використання фотографій та відео дозволяється за умови вказування на джерело Vgorode.ua і автора. У четвер, 5 травня, чоловіча збірна України з керлінгу виграла срібло на чемпіонаті Європи в дивізіоні C, який пройшов у литовському Каунасі.

Покликаний замінити Бензема: Реал Мадрид представив третього літнього новачка

Данило "Dendi" Ішутін — перше ім'я, яке спливає в пам'яті, коли мова заходить про український кіберспорт. Історію його шляху в світі комп'ютерних ігор розповідали, здається, всюди — від газет до документального фільму https://cspxpress.com.ua/ на Netflix. Історію про те, як талановитий хлопчина, який втратив батька, знайшов своє захоплення в світі Dota і в 2011 році став першим чемпіоном світу з Dota 2, заробивши з командою мільйон доларів призових.

Українська стрільчиня Олена Костевич, яка родом із Чернігова, стала переможницею міжнародного турніру H&N Cup із кульової стрільби у Мюнхені (Німеччина). Спортсменки з Чернігівщини вибороли три нагороди на Кубку Європи з дзюдо. Проходили змагання у столиці Болгарії місті Софія. Минулими вихідними у болгарській Софії відбувся Кубок Європи з дзюдо. У дводенних відкритих континентальних змаганнях серед дорослих спортсменки з Чернігівщини завоювали три нагороди. Першого змагального дня виборола для команди «золото» у категорії до 48 кг Марія Буйок. У другий день змагань команда отримала ще дві медалі.

Україна здобула 21 медаль на чемпіонаті Європи з важкої атлетики

Понад 300 учасників з різних областей України з’їхались до Чернівців, щоб позмагатись за звання кращого на Чемпіонаті України з універсального бою. Для підтримки змагального духу учасників, заслужений майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м в приміщенні, учасник Олімпійськ... Студенти та школярі з Чернівецької області здобули призові місця на національних змаганнях. Спортсмени з Буковини взяли участь у Чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO серед студентів та учнів, де вони здобули золоті та срібні медалі у різних вагових категоріях.

6 травня у Чернігівській області, а саме у селі Кудрівка Сосницької громади відбулися благодійні спортивні змагання. До події приєднався легендарний український футболіст, колишній гравець «Динамо» Владислав Ващук, який подарував присутнім незабутні емоції. У Кудрівці відбувся футбольний турнір пам’яті Артема Кизюна, який був вихованцем футбольної школи Кудрівка Юніор, та турнір з настільного тенісу «Kudrivka Cup » На стадіоні села зустрілося 8 коман... Вважалося, що єдиним місцем з біговими доріжками у Чернігові відтепер залишається стадіон СДЮШОР «Юність» (на який навіть до повномасштабного вторгнення було доволі складно потрапити лю...