admin@hindujogja.com
Sleman, Yogyakarta, Indonesia

Selamat datang di Kabupaten Sleman

Vi Всеукраїнська Науково-практична Конференція «актуальні Проблеми Літературознавства І Мовознавства»
Home » News  »  Vi Всеукраїнська Науково-практична Конференція «актуальні Проблеми Літературознавства І Мовознавства»
Vi Всеукраїнська Науково-практична Конференція «актуальні Проблеми Літературознавства І Мовознавства»

2001 – 2003 – асистент кафедри фонетики і граматики Черкаського державного університету імені Богдана Хмельницького. 2003 – 2004 – викладач кафедри теорії та практики перекладу ЧДТУ. 2004 – 2007 – аспірантка при аспірантурі ЧДТУ. На базі кафедри лексикології і стилістики англійської мови створена міжкафедральна філологічна бібліотека, яка налічує більше three тисяч томів наукової літератури із загальних питань лінгвістики та спеціальних проблем англійської філології.

Починаючи з 2000 року на факультеті РГФ успішно функціонує ресурсний центр американського країнознавства та викладання англійської мови, який очолює проф. Колегаєва. Персонал ресурсного центру – це молоді співробітники кафедри лексикології і стилістики англійської мови. На базі центру проводяться семінари для викладачів і студентів навчальних закладів м.

актуальні проблеми романо-германської філології та прикладної лінгвістики

У 2020 році пройшла тренінг у Національному агентстві із забезпечення якості вищої освіти й отримала Сертифікат експерта з акредитації освітніх програм. З 2005 по 2009 р. Працювала на посаді викладача кафедри германського та порівняльного мовознавства. Є розробником авторського курсу з «Канадознавства» для ВНЗ України. Студенти пройшли виробничу перекладацьку та навчальну (перекладознавчу) практики в Бюро перекладів forty мов «Соната» .

Розпочато Конкурс Перекладів Для Студентів Закладів Вищої Освіти

– диплом кандидата філологічних наук (спеціальність – Германські мови). З 1997 по 2002 рік навчалася на кафедрі романо- германської філології Черкаського державного університету. Участь у 1-ій Міжнародній конференції з питань методики викладання англійської мови у Східній Європі «Better Learning Conference» від Cambridge University Press, 5-6 червня 2019 р. Попова Д.А. Лексико-семантична варіативність канадської англійської.

Тхор Н.М., Калінюк О.О.,Попік І.П. Методичні вказівки до домашнього читання для студентів старших курсів англ. Відділення ф-ту РГФ.– Одеса, Фенікс, 2016.

Вибіркові Дисципліни 2022 - 2023 Нр

Участь у урочистому святкуванні Днів ділової французької zavsuodessu.org.ua мови. Париж, Франція, березень 2019 р. Онищук І.Ю.

Агенство об’єднує 800 університетськіх закладів освіти з понад one hundred країн, які використовують французьку мову у викладацькій та науковій діяльності, отже мають єдиний канал для комунікації. Студентка факультету РГФ Щетник Ірина, майстер спорту міжнародного класу, стала переможницею чемпіонату Європи з кульової стрільби, який проводився у грудні 2018 року м. Також Щетник Ірина посіла перше та третє місце на кубку України з кульової стрільби, який проводився у жовтні 2018 року, отримала ліцензію на участь у майбутніх паралімпійських іграх у Токіо. Вона одержала персональну стипендію губернатора Одеської області як краща спортсменка року (грудень 2018 р.). В 2019 р.