admin@hindujogja.com
Sleman, Yogyakarta, Indonesia

Selamat datang di Kabupaten Sleman

Новини Спорту У Львові, В Україні
Home » Новини спорту  »  Новини Спорту У Львові, В Україні
Новини Спорту У Львові, В Україні

Команда Луческу після розгромної поразки від «Шахтаря» у Суперкубку бажала реабілітуватись перед вболівальники. Нагадаємо, що «Рух» в передостанньому турі чемпіонату https://fedorchuk.com.ua/ в Чернігові на останніх хвилинах упустив нічию в матчі з «Десною». «Рух» у матчі з чемпіоном прогнозовано вибрав захисну тактику із початку вона була ефективно...

новини спорту львів

Представниця Львівщини, гросмейстерка Анна Музичук стала лауреаткою конкурсу «Шаховий Гетьман» як найкраща шахістка України 2019 року. Про це повідомляє Управління фізичної культури і спорту Львівської ОДА. Лауреати цього конкурсу, який щорічно влаштовують спільнота «Українські шахи» і сайт «Шахова Україна», визначаються шляхом персонального голосування. В ньому беруть участь лише українські гросмейстери.

Завершився турнір оголошенням переможців та нагородженням. У 4-тириборстві серед юнаків третім став Роман Торос. У 5-тиборстві друге місце у Віталія Дахнія, а перше – у Назара Федунишина.

Житель Львова Розпочав Неординарний Пробіг

«Рухівці» уклали угоду терміном на півтора роки. «Жовто-чорні» кольори француз захищатиме під 11 номером, повідомляє пресслужба львівського клубу. Свій футбольний шлях Плюман розпочав з академії французького «Лансу», а згодом почав виступати за дорослу команду.

Іспанія Ла Ліга

В Стрию відбудеться тур Чемпіонату України 2021 серед чоловічих і жіночих команд з пляжного волейболу. Не пропустіть 3-6 червня на пляжних кортах школи №10. Основні заходи відбуватимуться протягом вересня. Стриян та гостей міста Стрийська міська рада запрошує приєднатись до свята. В межах показової програми PRO-AM чотири танці європейської програми продемонстрували багаторазовий чемпіон Європи та призер чемпіонатів світу Лука Тонело та Клавдія Марцано з Італії.

Новини Львова

Перед матчем зі збірною Боснії і Герцеговини українські футболісти прогулялися у Стрийському парку. eleven жовтня футболісти збірної України прогулялися у львівському Стрийському парку. Відповідні фото виклали на Facebook-сторінці парку. "Футболісти збірної України здійснили ранкову прогулянку Стрийським парком. Віримо в вас! Вболіватимемо за вас! Бажаємо перемоги", - зазначається у повідомленні. Як відомо, 12 жовтня на "Арені Львів" збірна України гратиме про...