admin@hindujogja.com
Sleman, Yogyakarta, Indonesia

Selamat datang di Kabupaten Sleman

Які Культурно
Home » Центр мистецтв  »  Які Культурно
Які Культурно

Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на mvk.if.ua. Патріарху Йосипу Сліпому https://art-prostor.zp.ua/ не довелось жити і працювати в незалежній самостійній українській державі. Але весь свій трудовий шлях він присвятив боротьбі за неї.

культурно-мистецькі заходи

Вітер Зх-Пд-Зх від 15 до 25 км/год. Студенти побажали творчого натхнення та нових робіт. На творчому вечорі кожна пісня супроводжувалась мультимедійною презентацією з картинами, які співзвучні поетичними рядкам.

Зразки Заяв

Захід проводиться традиційно один раз на два роки в одному з соборів або храмів м. Кропивницького напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці. У ньому беруть участь церковні хори, світські вокально-хорові колективи клубних закладів області, колективи культурно-мистецьких навчальних закладів, а також гості з інших областей. Великого значення набуває участь численних молодіжних хорових колективів. «Калиновий спів» має свої традиції та символіку, які надають йому власне неповторне обличчя. Так, біля Кіровоградської обласної філармонії учасники уквітчують калину, яка посаджена на подвір’ї на честь 10-ої та 15-ої річниць фестивалю, різнокольоровими стрічками.

У Рівному Відбудеться Презентація Картин Юрія Нагулко " 24 Лютого"

Будь-яке використання, копіювання або відтворення веб-сайту (повністю або частково), у будь-яких ЗМІ, в будь-яких інших цілях, включаючи, але не обмежуючись, комерційними цілями, без посилання на першоджерело суворо заборонено. У Рівному електросамокати набули популярності. Ці двоколісні заполонили буквально всі вулиці міста.

12 травня – День сім’ї «Сім’я, як вишитий любов’ю оберіг» (Бібліотека-філія № 9; вул. С. Бандери, 9-а). 19 червня в Україні відзначають День фермера. Нелегко сьогодні працювати на землі.