admin@hindujogja.com
Sleman, Yogyakarta, Indonesia

Selamat datang di Kabupaten Sleman

Новини Черкас Сьогодні
Home » Новини  »  Новини Черкас Сьогодні
Новини Черкас Сьогодні

Застосовувана технологія передачі даних гарантує безпеку по операціях з банківськими картами шляхом використання протоколів Secure Sockets Layer . В Умані Черкаської області шестирічна дівчинка сама блукала вечірнім містом, бо мати міцно спала і не впускала її до будинку. 30 січня близько 05.30 поблизу села Тубільці Черкаського району легковий автомобіль врізався в дерево.

10 березня. На Черкащині у ДТП потрапив автобус з евакуйованими людьми, повідомила пресслужба управління поліції в Черкаській області, інформує УНН. 5 травня. Під Черкасами inews.ck.ua напередодні ввечері українська ППО збила дві ворожі ракети, обійшлося без потерпілих, повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець у Telegram, пише УНН.

останні новини черкас та області

Розміщено на правах реклами. Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думки, викладені в цій рубриці. Благодійний концерт "Імпровізація" від "Ветеранів Космічних Військ" та Ігоря Ласточкіна відбудеться в Черкасах.

Міська Рада Пропонує Перейменувати Алею Путейка На Алею Собка

У Черкасах люди примотали до стовпа чоловіка, який намагався викрасти з магазину 28 палиць ковбаси. Важливо змінити "зарадянізовані" правила містобудування та врахувати кращі сучасні міжнародні практики для планування. Голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець повідомив, що у Черкасах спрацювала ППО, пише УНН. На війні героїзм стоїть поруч з ницістю, хоробрість зі зрадою, правда з брехнею, – Оксана Ц...

  • У якому стані неповнолітні, читайте в матеріалі.
  • Відповідні укази оприлюднені на сайті Глави держави, пише УНН.
  • Кандидати від "Слуги народу" лідирують на обох округах, де проходять довибори до Верховної Ради.
  • Прокурори пообіцяли оскаржити рішення суду, оскільки умовний термін не є достатньо справедливим рішенням щодо ступеню тяжкості злочину.
  • На війні героїзм стоїть поруч з ницістю, хоробрість зі зрадою, правда з брехнею, – Оксана Ц...
  • Президент Володимир Зеленський заявив, що у 2022 році в Черкаській області почнуть будувати Льодову арену, реставрувати три замки, а за два роки закінчать ремонт основних доріг області.

Рух ЧЕСНО аналізує участь у виборах “Партії Шарія” і те, як держава протидіяла проросійській партії. 25 лютого. Голова Черкаської обласної організації попереджає Черкащан про можливі авіаудари по місту, передає УНН.

Україна Запроваджує Візовий Режим Для Громадян Рф

Боксерка Кароліна Махно стала кращою спортсменкою травня-2022 на Черкащині. Таке рішення ухвалила експертна комісія при... Спорт об’єднує задля підтримки Збройних Сил України. Обласний благодійний турнір із футболу «Кубок Героїв ЗСУ»... Громади Черкащини торік отримали на 18% більше доходів у порівнянні з 2020 роком. На Черкащині 17 лютого було оновлено кілька температурних рекордів максимальних температур за весь час спостережень.

У Христинівці пенсіонеру повернули пакет з загубленими 50 тис. Добрий день. Закінчила навчання (бакалавр). Хочу перекваліфікува тися- піти на курси. Не маю фінансової ... У випадку зміни місця проживання через активні бойові дії, реєстрація в службі зайнятості не припиняється.

Про це повідомило видання Дело, інформує УНН. 2 березня. Президент України Володимир Зеленський призначив нових голів Черкаської та Одеської облдержадміністрацій. Відповідні укази оприлюднені на сайті Глави держави, пише УНН.

Одні стали на захист країни, інші їм допомагають, хтось... Поліція затримала 6 осіб, які чинили хуліганські дії та намагалися зірвати захід за участю президента Володимира Зеленського на Черкащині. Партія "Слуга народу" вирішила, що кандидатом на довиборах у народні депутати на 197 окрузі у Черкаській області буде чинний міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський. У Золотоношу, мер якої 31 жовтня балотується від "Слуги народу" на довиборах у Раду, приїхав президент Володимир Зеленський, щоб оглянути басейн у гімназії. На виборчому окрузі №184 що на Херсонщині вже порахували one hundred pc голосів на довиборах у Верховну Раду, на 197, що на Черкащині, залишилося менше 8%. З понеділка eight листопада Черкаська область може опинитися в червоній карантинній зоні через збільшення кількості інфікованих коронавірусом.